چرا اسید بوتیریک موجب این مسائل می شود: - چون بوسیله باکتری های کلستریدیا در محصول در رزمان سیلو کردن تولید می شود. - باکتری های غیر هوازی تنها زمانی رشد می کنند که اکسیژن وجود ندارد. - اسپورها در سلول ها فعالیت ندارند. اسید بوتیریک چگونه توسط کلستریدیا تولید می شود؟ در اثر تخمیر قندها یا اسید لاکتیک بوتیریک + 2CO2 + 2H2→ قندها یا 2 لاکتیک در شرایط تولید اسید بوتیریک در سیلو: - اتلاف ماده خشک 51 درصد - اتلاف انرژی 18 درصد - بالا رفتن pH اگر اسید لاکتیک تخمیر شود زمانی که اسید های آمینه تخمیر می شوند ترکیبات مختلفی تولید می شوند: - آمین ها - آمونیاک - استیک، پروپیونیک و سایر اسیدها - دی اکسید کربن برخی از این آمین ها و سایر ترکیبات ممکن است موجب کاهش مصرف خوراک شود. از منابع کلستریدیا در محصولات می توان به خاک و کود اشاره کرد.